Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@12:52:23 GMT

نویسنده بچه مهندس در گفتگو با جام جم آنلاین:

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۱۸۲۰۶

نویسنده بچه مهندس در گفتگو با جام جم آنلاین:

حسن وارسته درباره فیلمنامه «بچه مهندس 4» و اینکه در چه مرحله ای قرار دارد به خبرنگار جام جم آنلاین بیان کرد: در حال ایده پردازی و طراحی قصه هستیم تا بتوانیم نگارش فیلمنامه را هم شروع کنیم. با این حال ابتدا باید اسکلت داستان را دربیاوریم.   وی درباره اینکه مردم اکنون بیشتر به کمدی نیاز دارند یا ملودرام عنوان کرد: مردم قصه را دوست دارند قصه ای که محکم باشند و مرغوب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اگر این نوع قصه کمدی باشد به دلیل مفرح بودنش مردم استقبال می کنند اگر ملودرام و تراژدی هم باشد و لو جانسوز باشد مردم باز هم با ان همذات پنداری می کنند. به هر حال مردم به حس عاطفی و مباحث عاشقانه هم نیاز دارند و یکی از موفقیت های «بچه مهندس» این بود که مباحث عاشقانه سریال زیاد بود.    وارسته اضافه کرد: مردم به ملودرام هم نیاز دارند اما کیفیت قصه مهم است. ممکن است کمدی بنویسید اما کمدی خوبی از اب درنیاید و مراتب از یک ملودرام بدتر باشد.     این نویسنده درباره قصه «بچه مهندس4» اظهار کرد: ما نمی خواهیم به قصه آب ببندیم و باید قصه ای باشد که مردم پای به پای ما جلو بیایند و از کار لذت ببرند. من در تمام اثارم چه کمدی و چه ملودرام سعی کردم کم فروشی نکنم و برای همین فیلمنامه هایم را بارها بازنویسی کرده ام.    نویسنده سریال «پایتخت» در ادامه درباره تابوهایی مثل خواستگاری زن از مرد که در سریال «بچه مهندس» شکسته شد گفت: بعضی از موضوعات باور و حتی خط قرمز من است و قرار نیست تابوی آنها شکسته شود.   من چیزی را در قصه می اورم که قرار است به فرهنگ افزوده کند. سعی می کنیم برخی از دغدغه های اجتماعی که عرف است یا شرع به آن ایراد نگرفته است اما به دلایلی تابو شده است در قصه مطرح کنیم خواستگاری دختر از پسر هم از همین موارد بود و در ادامه سریال هم با همین نگاه قرار نیست خط قرمزها را بشکنیم. در فصل چهارم هم موضوعاتی مطرح می شود که جوان محور و نخبگی محور باشد همانطور که در فصل سوم همه موضوعاتی بود که مورد نظر جوانان بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: حسن وارسته بچه مهندس 4 نویسنده سریال پایتخت بچه مهندس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۸۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه آی‌فیلم و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه، ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژد‌ها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» کریستوفر نولان در شماره جدید فیلم نگار
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد