Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین ،اگرچه اوایل سال جاری بود که عبور و مرور خطرناک این دانش آموزان از رودخانه خبرساز شده و با درج آن در سایت جام جم آنلاین پیگیریها از سوی نهاد ریاست جمهوری آغاز شده بود ولی با وجود شروع سال تحصیلی جدید هیچ اقدامی برای ایمن سازی رفت وآمد این دانش آموزان صورت نگرفته و همچنان دانش آموزان این روستا هر روز ترس ودلهره افتادن در رودخانه را به جان می خرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا از این قرار است دانش‌آموزان مقطع ابتدایی روستای محروم "نساء‌کوه پشتکوه" شهرستان لردگان در استان چهارمحال و بختیاری برای رفتن به مدرسه باید از روخانه‌ای عریض و بسیار پرآب به نام خرسان عبور کنند که به‌دلیل محرومیت از ساخت پل ارتباطی بر روی این رودخانه، دانش‌آموزان خردسال این روستا مجبورند صرفاً با استفاده از یک سیم بکسل که از یک سوی روخانه به سوی دیگر روخانه وصل شده، به‌صورت بسیار خطرناک و دلهره‌آوری عبور کنند.

حاتم خالدی رئیس آموزش و پرورش عشایرچهارمحال و بختیاری در گفت وگو با جام جم آنلاین با اشاره به اینکه باوجود پیگیریهایی که از اوایل سال جاری در خصوص ایمن سازی مسیر ارتباطی این دانش آموزان صورت گرفت ولی نتیجه ای حاصل نشد گفت: روستای نساءکوه 3 دانش آموزدر مقطع ابتدایی دارد که این دانش آموزان مجبورند هر روز برای رفتن به مدرسه از روی این رودخانه آن هم با استفاده از یک سیم رد شوند.از آنجا که این رفت وآمد بسیار خطرناک است پیگیریهایی برای رفع این مشکل انجام شد . لذا تصمیم براین شد که بزودی جاده ای خاکی در اطراف رودخانه احداث شود.

وی با بیان اینکه فعلا دانش آموزان به مانند گذشته از این رودخانه عبور می کنند افزود:البته یک معلم خیر نیز تصمیم گرفته با ساختن یک حفاظ آهنی با هزینه شخصی خود از طریق همان سیم بکسل از روی رودخانه رد شود وبه دانش آموزان این روستا در ساعات بعداز ظهر درس دهد و دیگر این دانش آموزان مجبور نشوند با آن مشقت به مدرسه روند.

خالدی تعداد دانش آموزان این روستا را 5 نفر برشمرد و گفت:دوتا از دانش آموزان از جاده ارتباطی کنار رودخانه که مسیر طولانی است رد می شوند و می ماند 3نفرکه ترجیح می دهند با همین سیم بکسل به مدرسه برسند.

هیچ اعتباری برای ساخت جاده اختصاص نیافت

با این حال علی فتاحی بخشدار مرکزی لردگان نیز در گفت وگو با جام جم آنلاین در باره ساخت این جاده اظهارداشت:هنوز هیچ اعتباری برای ساخت این جاده خاکی تخصیص نیافته است .البته بهتر است قبل از ساخت جاده یک پل معلق بر روی این رودخانه ساخته شود چون مسیر خاکی حدود 5کیلومتر است و دانش آموزان برای رفتن به مدرسه از طریق این جاده باید زمان زیادی را برای رفت وآمد صرف کنند.

وی درهمین حال افزود:فعلا یک فرد خیر تصمیم گرفته با دراختیار قرار دادن بیل مکانیکی خود امکان ساخت این جاده را در روزهای آینده فراهم سازد.

فتاح در پاسخ به این پرسش که آیا ایمن سازی برای عبور ومرور دانش آموزان از روی این رودخانه صورت گرفته است گفت: خیر هیچ ایمن سازی نشده و همچنان این افراد از طریق یک سیم وقرقره آن هم به شکلی کاملا خطرناک از روی این رودخانه رد می شوند.که هر لحظه آن بسیار خطرناک است.

وی همچنین به پیگیری هایی که از سوی نهاد ریاست جمهوری انجام شده اشاره کرد و افزود: کارشناسان این نهاد به این منطقه آمدند و وضعیت را از نزدیک مشاهده کردند ولی باوجود گزارشاتی که در این خصوص تهیه شد همچنان کاری صورت نگرفته است .

وی ساخت پل بر روی این رودخانه را بهترین اقدام دانست و گفت: این دانش آموزان برای رفت وآمد احتیاج به یک پل دارند چون مسیر رودخانه کوتاه تر است .ساخت یک پل دائمی حدود 500میلیون و ساخت یک پل معلق نیز حدود 150 تا 200 میلیون تومان هزینه دارد.

فتاح با اشاره به اینکه خود او نیز از اهالی روستای نساء کوه است و زمانی برای رفت وآمد همین مسیر را به سختی طی می کرده گفت: اهالی این روستا که حدود 10 خانوار هستند سختی های زیادی را متحمل می شوند لذا نیاز به حمایت دارند.

وی در پاسخ به این پرسش که گفته می شود تعداد دانش آموزان این روستا 20 نفر هستند ،افزود: 20 نفر نیستند 3نفر هستند که از روی رودخانه رد می شوند البته قبلا تعدادشان بیشتر بود که خانواده 3دانش آموز مجبور شدند به روستای مجاور نقل مکان کنند و یک دانش آموز نیز ترک تحصیل کرد.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۰۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز شروع نشده، گفت که این شهرک در حال تغییر مکان است‌.

محمود سیجانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ابتدا قرار بود شهرک صنعتی پوشاک در نزدیکی شمس آباد ساخته شود، اما به دلیل مشکلاتی که در حوزه زمین وجود داشت، قرار شده این شهرک در نزدیکی فرودگاه امام خمینی(ره) جانمایی شود.

رئیس سازمان صمت استان تهران با بیان اینکه اطلاعات دقیق‌تر درباره اینکه ساخت شهرک صنعتی پوشاک در چه مرحله‌ای قرار دارد، در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران است، گفت: البته این احتمال وجود دارد که با انجام اصلاحاتی، شهرک صنعتی پوشاک در همان جای قبلی ساخته شود.

سیجانی همچنین در پاسخ به اینکه آیا صنایع در صورت قطعی برق در فصل تابستان می‌توانند برای گرفتن خسارت اقدام کنند، تصریح کرد: صنایع فقط در صورتی که قطعی برق بدون اطلاع باشد و باعث آسیب رسیدن به مواد اولیه یا ماشین آلات باشد، می‌توانند برای دریافت خسارت اقدام کنند.

رئیس‌جمهوری وقت، سال ۱۳۹۵ کلنگ‌زنی این پروژه را انجام داد و پیشرفت آن در دستور کار قرار گرفت تا بتوان با گردآوری مجموعه‌ای از واحدهای مختلف صنعت پوشاک، شهرک صنعتی آن را در محلی به موقعیت جغرافیایی رو به روی حرم مطهر امام خمینی (ره) به بهره‌برداری رساند.

شهرک تخصصی پوشاک اولین شهرکی است که بر اساس نیاز داخلی طراحی شده و سراسر زنجیره تولید پوشاک از تأمین مواد اولیه، مد، طراحی و… را شامل می‌شود. اما در سال‌های اخیر ساخت این شهرک بارها به تعویق افتاد. برای مثال مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران هم در نیمه اول سال ۱۳۹۸ و هم در نیمه دوم آن سال وعده داد که ساخت شهرک صنعتی پوشاک آغاز شود.

معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران سال ۱۴۰۱ از حل مشکلات ساخت این شهرک خبر داده و ابراز امیدواری کرده بود که تا پیش از تابستان عملیات اجرایی آن آغاز شود.

پیش‌تر گفته شده بود که علت طولانی شدن فرآیند ساخت زمین شهرک صنعتی پوشاک این بوده که این زمین قبلا برای فعالیت دیگری مجوز گرفته بود که بعداً آن فعالیت امکان‌پذیر نشد و مجدداً برای شهرک صنعتی پوشاک پیش‌بینی شد. همچنین در مسیر صدور مجوز نهایی در کمیسیون تبصره ۱ ماده ۱ قانون حفظ اراضی کشاورزی و باغات ایراداتی وجود داشت که برطرف شدن آنها طولانی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • آغاز ساخت پایگاه امداد جاده‌ای در روستای حسن قشلاق بهار
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی