Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام‌جم آنلاین، با اجرای این طرح در فاز اول که تنها راه‌اندازی مانیتورینگ شبکه را دربر گرفته است، مسئولین ذیربط چندی پیش اعلام کردند که مصرف کنندگان بدون استعلام اقدام به خرید گوشی تلفن همراه نکنند اما حقیقت این است که طرح رجیستری بی تاثیر بر افزایش قیمت این کالا در بازار موبایل نبوده است و در حال حاضر خریداران با ترس و دودلی برای خرید گوشی تلفن همراه روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکروز بعد از اجرای طرح رجیستری تاکید کرد که اجرای این طرح نباید باعث افزایش قیمت برای مصرف‌کننده نهایی شود اما با نگاهی بر بازار تلفن همراه افزایش قیمت‌ها به وضوح قابل لمس است.

خبرنگار ما در ارتباط با اوضاع این روزهای بازار گوشی تلفن همراه از جهت افزایش قیمت و نیز واکنش خریداران نسبت به اجرای طرح رجیستری و تصمیم‌گیری در انتخاب کالا ، نظر برخی فروشندگان را جویا شد.

یکی از فروشندگان در این باره به جام جم آنلاین گفت: بیشتر خریداران با شک و تردید گوشی همراه مورد نظرشان را انتخاب می‌کنند و برای خرید، گارانتی و ضمانت می‌خواهند که در صورت استفاده گوشی غیر فعال نشود. و بازار دچار رکود شده است اما یک هفته قبل از شروع طرح رجیستری بازار رونق بسیار خوبی داشت.

وی در ارتباط با تغییرات قیمت در بازار اظهار داشت: قیمت‌ها بعد از اجرای طرح افزایش داشته است به عنوان مثال گوشی پرفروش اچ‌تی‌سی U11 یک‌هفته قبل 2میلیون و 500 هزار تومان بود اما در حال حاضر قیمت آن 2میلیون و 600 هزار تومان است و یا گوشی وان پلاس فایو 2میلیون و 200هزار تومان بود با افزایش 150هزارتومانی با نرخ 2میلیون‌و 350 هزار تومان عرضه می شوند در برند سامسونگ نیز مدل اس8 که قیمت آن 2میلیون و 450هزار تومان بود به نرخ 2 میلیون و 700هزار تومان رسیده است.

فروشنده با اشاره به عکس‌العمل فروشندگان نسبت به طرح رجیستری و گوشی‌های آکبندشان گفت: در بازار بیشتر شایعه شده است که برند آیفون به عنوان برند پیشتاز برای انتخاب اولیه در این طرح مد نظر است و برخی آکبند گوشی ها را باز کردند و در داخل گوشی سیم‌کارت گذاشتند تا مشمول طرح رجیستری نشوند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در این شرایط نظارتی بر بازار و قیمت‌ها از طرف مسئولین هست؟ گفت: نظارتی بر بازار صورت نگرفته است.

فروشنده دیگری نیز ابراز داشت: گویا گفته شده است گوشی نخرید، وضع بازار فروش گوشی تلفن همراه بسیار بد است. برخی از همکاران نرخ برخی از مدل‌‌ها را افزایش دادند.

وی گفت: برای جلب اطمینان خریداران از انتخاب و خرید کالا، به آنها پیشنهاد می‌‌دهیم درون گوشی انتخابی سیم کارت قرار دهند و در صورت کار کردن، گوشی را بخرند.

این فروشنده گفت: برای جلوگیری از سوخت شدن کالاهایمان مجبور شدیم برخی کالاها را که احتمال انتخاب آنها در طرح رجیستری هست را از آکبند خارج کنیم و سیم کارت در گوشی قرار دهیم.

نمایندگی‌های مجاز برخی برندها اوضاع کاری را اینگونه توصیف کردند: گوشی های ما رجیستر هستند و هنوز در ارتباط با طرح رجیستری برندی اعلام نشده و نیز افزایش قیمت نیز نداشته‌ایم.

اما یک پخش کننده گوشی تلفن همراه به خبرنگار جام‌جم آنلاین گفت: تنها 5 درصد کالاهای موجود در سطح بازار از مبادی رسمی وارد می‌شوند و بخش گسترده ای از نیاز بازار را کالاهای قاچاق تامین می‌کند؛ بیشتر نمایندگی‌ها نیز از کالای قاچاق موجود در بازار جهت تکمیل موجودی کالایشان استفاده می‌کنند زیرا که مقدار کالاهای وارد شده از مبادی رسمی جوابگوی حجم نیاز بازار نیست.

وی عنوان کرد: گوشی‌های وارد شده از پلمپ خارج نشده است و شاید تنها برخی از فروشندگان پلمپ دستگاه‌ها را باز کرده باشند تا با وارد کردن سیم‌کارت اقدام به رجیستر کردن گوشی‌های موجود کرده باشند اما نیازی به این کار نیست زیراکه اتحادیه اعلام کرده است «یک یا دو مدل از یک یا دوبرند، در ابتدا وارد طرح رجیستری می‌شوند و فروشندگان را از اجرای طرح بر روی مدل‌های انتخابی، هفت روز قبل مطلع می کنیم.

نسترن نعمتی/جام‌جم آنلاین

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۷۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی

ایسنا/خراسان رضوی فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر از دستگیری فردی که با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اقدام به کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

سرهنگ حسن مشهدی در گفت و گو با ایسنا از دستگیری ۲ متهم که با ترفند رسیدساز جعلی از ۷ نفر از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی ارائه مرجوعه قضائی از سوی یکی از شهروندان به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداری از وی، پی‌گیری موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران دایره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در بررسی اظهارات مالباخته که مالک یک فروشگاه بود دریافتند متهم ابتدا اقدام به خرید از فروشگاه شاکی کرده و در ادامه با نشان دادن رسید واریز وجه به حساب فروشنده در گوشی تلفن همراه خود، مدعی می‌شود که تراکنش بانکی با موفقیت انجام شده و پیامک فروشنده با تأخیر برای وی ارسال می‌شود و در نهایت به همراه جنس خریداری شده از محل متواری می‌شود.

این مقام انتظامی اظهار کرد: با اقدامات فنی و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی، متهم شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر و به مقر انتظامی انتقال یافت.

وی تصریح کرد: متهم دستگیرشده در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود ولی پس از مواجهه حضوری با شاکی و مشاهده مستندات غیرقابل انکار پلیس به بزه انتسابی خود مبنی بر کلاهبرداری از شاکی با استفاده از برنامه رسیدساز جعلی در تلفن همراه خود اعتراف کرد.

سرهنگ مشهدی با اشاره به اعتراف متهم به کلاهبرداری از ۳ نفر از شهروندان با همین ترفند، تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی راهی دادسرا شد.

وی گفت: متهم دیگری نیز که با همین ترفند از شهروندان کلاهبرداری کرده بود توسط مأموران دایره تجسس کلانتری ۱۱ جانبازان شناسایی و دستگیر شد که این متهم نیز به ۴ فقره کلاهبرداری از شهروندان با این شگرد اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر در خصوص افزایش این نوع کلاهبرداری هشدار داده و از شهروندان خواست در معاملات خود از درگاه های مالی معتبر استفاده کرده و هرگونه مورد مشکوک در این زمینه را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

وی در ادامه گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از یک واحد صنفی متخلف، موفق به کشف موادغذایی احتکاری شدند.

وی افزود: کالاهای احتکارشده شامل؛ برنج، قند بسته‌بندی، روغن و مواد شوینده می‌باشد که بنابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی آن ۴ میلیارد و ۵۶۶ میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر با اشاره به معرفی یک متهم به مراجع قضایی، تصریح کرد: مالکان واحدهای صنفی مکلف باید لیست کالاهای موجود در انبارهای خود را در سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارهای اداره صمت شهرستان ثبت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • پرچمداران سامسونگ در یک‌قدمی ۱۰۰میلیون تومانی